sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Treenailuistakin vähän...

Olin niin innoissani tuosta joulun tulosta että oon ihan täysin unohtanut kirjoitella treenikuulumisia. Demi on viikon saanut pitää treenitaukoa tokoilusta. Ollaan lenkkeilty ja leikitty :)
Uman kanssa ollaan käyty kaksi kertaa agilityssä babe-kurssilla koirakoulu ACE:lla Viiksessä. Menimme reilu viikko sitten ekaa kertaa, tuurailimme kaveria, ja nyt kävikin sitten niin, että käymme koko kurssin heidän puolestaan.
Ekalla kerralla harjoiteltiin suoraa putkea (sekä lyhyttä että pitkää) ja Umaahan ei pelottanut ollenkaan! Lisäksi otettiin hyppyä, siis pelkkää siivekkeiden välistä kulkemista. Lopuksi ehdittiin Uman kanssa vielä ottaa niin, että ohjasin sen putkeen, ja putken jälkeen piti kääntyä heti takaisin päin esteelle. Ja se teki sen <3
Viime perjantaina harjoiteltiin lisää suoraa putkea sekä mutkaputkea, hyppyä ja pituutta. Teimme myös hypyn, josta jatkettiin 90-kulmassa suoraan putkeen. Hienosti teki kaikki. Siitä tulee tosi nopea koira vielä, piti itse aloittaa ihan kuntosalilla käynti ja alkaa taas lenkkeillä tosissaan, jos meinaan pysyä sen matkassa ;)
Pakko vielä kehua, miten hienosti Uma on siellä hallilla. Ei välitä toisista koirista (hihnassa haluaisi mennä tervehtimään mutta ollaan sitä vähän hallin sisällä vältetty, siellä kun keskitytään töihin), ei lähde huitelemaan muiden luokse vaan keskittyy olennaiseen, eikä pelkää mitään kolinoita, eikä ota häiriötä, vaikka aidan toisella puolella toinen ryhmä tekee yhtä aikaa. Intoa tosin löytyy; kun odottelemme omaa vuoroa ja Uma kuuntelee toisten putkeen-käskyjä, alkaa hihnassa veto: "pakko päästä!" Ollaan sitten harjoiteltu rauhottumista, ja ainakin nakin avulla se onnistuu ;)

Muokattu kirjotusvirheitä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti