lauantai 13. lokakuuta 2012

Demi AVO Varkaus 13.10.2012

Nonni, eka virallinen avoimen koe takana. Jännitys oli vielä suurempi kuin viime viikolla, joka toki näkyi koirasta. Tuomarina Katja Rautiainen.

Paikkamakuu 9. Tähän on PAKKO olla tyytyväinen! Viereinen koira oli tehny vaikka mitä asentoja; istunu, kieriny ja vaikka mitä ja yksi koira rivistä nousi ja oli käppäilly siellä. Sen ohjaajan piti mennä sitten kytkemään koira. Mut Demipä pysyi! Tosin mainitsi asennosta, kun oli lonkka-asennossa, mutta vielä etukroppakin oli kääntyneenä toisista poispäin, kun pitäisi olla edes etuosan suorassa. Mut mulle tällä hetkellä ihan sama, kun se pysyi vaikka oli iso häiriö! <3
Seuraaminen taluttimetta 8,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 5. Vain yksi käsky, ja hiippaili pikkusen vielä kunnes pysähtyi.
Seisominen seuramisen yhteydessä 9
Noutaminen 7. Törmäsi kapulaan ja ärisi sille nostaessaan.
Kauko-ohjaus 0. Ekaan istumiseen kolme käskyä (voisin kuulemma antaa koiralle hiukan aikaa reagoida, etten niin tiheään käskyttäis), muttei istunut silti. Tokalla istumisella sanoi, että mene niin lähelle että saat sen istumaan. Maahan taas ok.
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 8,5. Koira oli epävarma, reagoi minun jännitykseen.

135,5p ja harmillinen, eka kolmostulos, nyyh! :(

Nyt oli ajatuksissa, että joo, pitää saada kisajännitys iteltä pois etten pilaa koiran suoritusta, mut tärkeimpänä, etten mee kokeeseen ennen kuin kaukot varmemmat, samoin luoksarin pysäytys. Ei kehtaa maksaa osallistumismaksua ja ajaa parisataa kilsaa, jos tietää ettei ne suju. Yritän muistaa tämän seuraavan kerran kun oon laittamassa ilmoa... Mut suotta pelkäsin Katjaa tuomarina! Tiukka se oli, mutta tasaväkisesti kaikkia kohtaan. Yhdeksästä avoimen luokan koirasta voittaja sai vaan rimaa hipoen ykköstuloksen, muutama kakkostulos, ja jopa me tuolla kolmostuloksella sijoituttiin viidenneksi! :D

Treeniä, treeniä, treeniä vaan. Apua kyllä tosin tarvitaan, ja sitä on ehkä lähdettävä hakemaan nyt muualta kuin omasta treenipoppoosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti