sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tavoitteiden tarkastelua ja uudet tavoitteet vuodelle 2013

Vuoden 2012 tavoitteethan oli tämmöset:

Tavoitteet vuodelle 2012:
Demi: Tokossa TK1 ja avoimesta luokasta tuloksia. Jatkellaan jälkihommia kesäkaudella omaksi huviksi. Luonnetestissä käynti, silmätarkastus.
Uma: Jatkellaan hyvin alkanutta agilityn treenailua. Tehdään ehkä pikkusen tokoa, pääpaino kuitenkin agissa.

Nehän onnistui niin, että Demille sain TK1 heti tammikuussa ja kolme tulosta avoimesta luokasta (AVO3, AVO2 ja lopuksi AVO1). Avoin startattiin tosin vasta syksyllä lokakuussa, koska olin treenannut luokka kerrallaan ja kesällä olin turhankin laiska. Silmätarkki jäi jälleen käymättä. Luonnetestissä kuitenkin käytiin, pisteet ei mitenkään kehuttavat, mutta opinpahan uutta joka auttoi eteenpäin myös harrastuksissa ja kokeissa! Jälkeä ei kyllä muistaakseni juurikaan tehty...

Uma jatkoi agilityn harrastamista, ja kävinpähän sen kanssa jopa näyttelyissäkin (eikä mitenkään huonosti molempien ekaksi näyttelyksi; JUN ERI1 SA)! Tokoilua ei tehty oikeastaan yhtään.

Ja tavoitteet vuodelle 2013:

Demi: Pitäis vihdoin ja viimein käyttää se silmätarkastuksessa! Tokosta TK2, ja voittajaluokkaa pitäis alkaa treenata jo alkuvuodesta. Toivottavasti päästäisiin voittajaan kokeilemaan jo loppuvuodesta, mutta työtä se vaatii ja paljon.

Uma: Umalle hommaan agin kisalisenssin jo heti alkuvuodesta, kun sillähän tulee tammikuun lopussa 1,5v täyteen. Kepit on ihan hyvin mallillaan, kontakteissa keinu pitää treenata ja varmistaa muitakin, ettei sitten kiireessä, innolla radalla vedä kontaktialueiden yli pysähtymättä. Uma siis toivottavasti aloittaa agilityn kisaamisen heti kevätpuolella! Näytelmissä tässä lähistöllä ois tarkoitus käydä (esim. Rautalampi 24.3., Kuopio 25.5.,  Laukaa 7.7., Pieksämäki 20.7.... johonkin nuista ainakin, tuskinpa kaikkiin kuitenkaan) Lonkkien, kyynärien ja selän kuvausta oon kans miettiny jo noin nuorempana, ja jos Demin saan aikaseksi vietyä silmätarkkiin, niin Uma samalla.

Eiköhän tuossa oo tavoitteita riittämiin. Jospa olisin niin viitseliäs, että saisin tavoitteet toteutettua! Ihanaa uutta vuotta 2013 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti