maanantai 7. marraskuuta 2011

Treenailuja

Demin kanssa treenailu on jäänyt vähän vähemmälle sen jälkeen, kun Uma liittyi joukkoomme.Viikottain olemme kuitenkin tokoilleet, mutta vähemmän vakavasti ;) Tänään otimme pitkästä aikaa Tokon avoimen luokan liikkeet kaikki yhteen pötköön.
Hyödynsin Umaa niin, että treenasin ensin Uman kanssa naksuttimella perusasentoa ja maahanmenoa, ja sitten leikimme. Uma on tosi noheva pentu, tarjoaa todella nätisti sivulletuloa ja kontakti on parempi kuin Demillä koskaan! Maahanmenossa tarvitsee vielä hieman apuja. Olemme myös harjoitelleet leikkimistä ulkona. Treeniliivin kun nimittäin puen päälleni, ei leikkiminen kiinnosta, jos makkaraa on taskussa ;)
Demi joutui katsomaan ja keräämään intoa sen aikaa. Sitten kun tuli Demin vuoro, intoa tosissaan löytyi! Perusasennot on edelleen hieman vinoja maasta noustessa ja seisomisesta istuessa. Paikkamakuun tein niin, että jätin Demin autotallin eteen kun itse kävin hakemassa autosta talon edestä tokoesteen, ja kasasin sen. Nousi siinä vaiheessa, kun tiputin toisen tolpista ryminällä maahan (vahinko!) Otettiin sitten uudestaan, niin että kolistelin esteen kanssa, jolloin pysyi. Mutta jäävissä ei sohlannut, kuunteli oikeasti, mikä käsky sieltä tulee! Hienoa! :) Kunhan Demi lopettaa juoksunsa, tarkoitus olisi vielä tämän vuoden puolella käydä yhdissä kisoissa. Alokasluokassa ollaan niin pitkään kuin mahdollista, tarvitsemme nimittäin kipeästi kokemusta kokeista. Se huono puoli täällä maalla asumisessa on, että toisia koiria ja häiriötekijöitä on hankala löytää.

Lokakuun puolella otettu kuva meidän karvakuonoista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti