tiistai 3. tammikuuta 2012

Maanantaina mahtavaa!

Eilen tokoiltiin. Viime perjantaita lukuunottamatta on ollut taukoa viime kisoista asti.
Demi käyttää koko ajan paremmin peräpäätään sivuttaisaskelissa. Sitä kautta myös vasemmalle käännökset on parantuneet. Itse osasin kävellän normaalisti (en liian nopeasti tai treenikaverin sanoin "kuin balettitanssija" käännöksissä). Tein käännökset hiukan hitaammin ja selkeämmin. Muutos oli treenikaverien mukaan suuri, kun koirakin pysyi kärryillä ;) Otin lisäksi vauhtiluoksetuloa lelulla, ja koska en viskannutkaan lelua, vaan pidin sen kädessä, koira juoksi vauhdikkaasti koko matkan ja vauhdista tarrasi leluun kiinni. Jäävät teki ihan nappiin, vaikka lyhensinkin käskyt pelkästään "maa" ja "seis".
Demin kanssa treenailusta viisastuneena otamme pienen pieniä sivuttaisaskelia nyt heti Uman kanssa. Enkä missään nimessä opeta sitä sivulle selän takaa kiertäen. Uma menee nätisti maahan myös pihalla, ja malttaa myös odottaa maassa kun kutsun luokse. Ja ai niin! Uma leikki ekaa kertaa kunnolla minun kanssa vieraassa paikassa! Ei se vielä ihan kauheen hyvin lelusta pidä kiinni (luovuttaa aika helposti) mutta välillä kyllä jopa kiskoi kunnolla ja ärisi. Ihan huippua! Siitä varmasti ajan myötä saadaan hyvä palkka, vaikka ahnehan tuo pieni on kuin mikä...
Kisailmo laitettu menemään parin viikon päähän kisoihin. Toivottavasti sieltä napsahtaa Demille se vika alo1, niin saadaan TK1 kasaan ja päästään kunnolla treenaamaan avointa luokkaa. Siinä on nimittäin varmasti paljon töitä! Mut mikäli jostain kumman syystä kisat menee mönkään, niin ei kun uutta yritystä perään vaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti