tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lomaviikko=treeniviikko

No niin, talviloma meneillään ja kelit suosii ainakin koirien kanssa ulkoilua! Pihat on tosin niin liukkaat, ettei viitsi edes tokoilla ettei koirat liukastele turhaan. Mutta metsälenkeillä on ihanaa, kun aurinko paistaa ja on (päivisin) mukava pikkupakkanen.

Eilen maanantaina käytiin ihan omine aikoinemme treenaamassa viiksi-areenalla. Mukana tuttu koiransa kanssa, mutta muuten saatiin olla kyllä koko 1,5h ihan rauhassa :) Mukana sekä Demi että Uma, molemmat meni joko maassa olevilla tai 20cm korkeilla rimoilla. Demi toimi kuin unelma, Uma.... Noh, vaatii vielä opettelua ja kehittyy kyllä koko ajan. Vikaa oli ehkä minussa ja hieman liian hankalassa ratasuunnittelussa. Takaa kierrot ja valssit Umallakin onnistuu, mutta persjätössä tipahtaa kyllä ihan väärälle puolelle. Sitä pitää siis vaan treenata. Hyvää siinä on se, että niinkuin Demikin, niin Umakin pysyy vaikka kuinka kaukana ja kuinka kauan, enkä aio lipsuakaan siitä, että jos meinaa varastaa, niin rataa ei jatketa. Huomenna aloitetaan jo (mennään siis huomiseksi tuuraamaan, ja seur. viikolla alkaa oikeasti meidän valmennusryhmäily) training-ryhmä. Mitähän siitäkin tulee... Perjantaina sitten vielä viimenen basics-kerta. Umalla tulee siis tälle viikolla aika reippaasti agia. :)

Demille pitäisi saada jotenkin aikaseksi järkättyä tokotreeniä, että ei ihan unohdu jo opitut asiat. Näillä näkymin päästään vkolla 11 käymään erään tokoylituomarin koulutuksessa, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Katotaan, mitä siellä Demin tekemisestä sanotaan, kääk! :P

Lopuksi muutama kuva:

Uma Viiksi-areenalla 5.3.2012

Vauhdikkaalla lenkillä jäällä

Edustuskuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti